Home
Menjapors Polli

Valoración 
0
(0 votos)

Fabricante 
Medidas 
26 cm
Material 
Cotó i polièster
Tipo 
Juguete
Referencia 
SG42313
12,95€

Quizás también te interese

Resumen 
Aquí et presentem en Polli. És un Sorgenfresser, o com li coneixem per aquí, un Menjapors. I que és un Menjapors? És un petit monstre que ens ajudarà a superar les preocupacions i pors. Com?Ell se'ls menja fins que els més petits estiguin preparats per parlar-ne.
No et deixis enganyar per la seva tendra imatge ni per la seva suavitat, es tracta d'un dels implacables menjadors de pors
Opinión 
En Los Cuentos de Bastian creiem que el desenvolupament emocional és molt important, per això considerem els Sorgenfresser o Menjapors una eina molt útil. A qui no se li presenta una preocupació o por de tant en tant? L'important en aquests casos és saber enfrontar-se a cada situació i la millor manera és parlant-ne. 
El Menjapors ens ajuda a generar espais on parlar de sentiments, d'emocions. Pot ser el vehicle amb el qual els més petits trobin la confiança suficient per expressar-se.
El seu funcionament és senzill. El nen quan té una por o alguna cosa li preocupa ho escriu en un paper oho dibuixa. Llavors ho fica en la boca del Menjapors i tanca la cremallera. Aquí queda aparcat fins que s'estigui preparat per afrontar-ho. 
Aquest petit monstre permet als més petits expressar els seus sentiments i pot ser un amic amb qui sincerar-se pels més tímids.
Destacamos 
Amb el Menjapors generem espais de diàleg, de confiança per expressar el que se sent. Per explicar situacions que no ens són gradables o situacions a les quals no sabem enfrontar-nos, que ens bloquegen. 
Com a pares o educadors podem parlar amb el nen sobre el tema que li preocupa, escriure-ho o dibuixar-ho en un paper i ficar-ho junts en la boca del Menjapors. Al cap d'uns dies podem obrir la boca del ninot per enfrontar-nos junts al temor. Però també ho pot usar el nen pel seu compte. Ell escriu els seus temors i els hi dóna al Menjapors. En algun moment els pares poden llegir el paper i abordar el tema amb el nen d'una manera distesa i tranquil·la.
També pot usar-se per tractar conflictes de grup. Usat en aules en situacions determinades pot ajudar a buscar solucions a situacions i actituds no desitjades.