Home
El món de Fairy Oak

Valoración 
0
(0 votos)

Objetivos 
Descobrir que la literatura cobra vida més enllà de les pàgines del llibre
Inspirado en el libro 
Resumen 
Hi ha llibres que s'expandeixen més enllà de les seves pàgines. Dins d'aquests llibres s'amaga un món i uns personatges que cal recuperar per seguir gaudint després de la lectura.
Al Diari d'una rastrejadora trobaràs informació de la Xarxa per gaudir de les històries d'alguns llibres més enllà d'aquests. Gaudeix ara del món de Fairy Oak!
Opinión 
Benvolgut diari,

Fa uns dies vaig connectar amb el món de les fades. Ja saps que al principi em costava creure en l'existència d'éssers diminuts que volen desprenent llum i màgia. Sempre he pensat que eren històries inventades pels grans per fer-nos obeir ordres "per art de màgia" o un darrer recurs seu per a no reconèixer que es fan vells. I això és una mica ximple, perquè no s'adonen que la veritable màgia es troba a la felicitat.Doncs resulta que em van passar un llibre. Bé, és una sèrie i es diu Fairy Oak. És de dues germanes bessones, moníssimes, que viuen en un poble que es diu així, Fairy Oak. En anglès significa "arbre de les fades" o alguna cosa així. Les noies es diuen Pervinca i Vainilla i pertanyen a una família de mags. És un poble on els oncles i tietes transmeten el poder de la màgia als nebots i nebodes, però no pas a tots. La màgia que transmeten pot ser de dos tipus, de la llum o de la foscor. Els has llegit? Doncs jo sí, i em semblen genials. Aquestes dues bessones són genials.

Vaig pensar, que seria fantàstic si hi hagués una pel·lícula o trobés més imatges d'aquesta sèrie, perquè m'encanten les il·lustracions, m'encanta com vesteixen, el seu cabell i la seva manera de moure's - és que el dibuix és tan autèntic que sembla que estigui en moviment -, per cert, la mama diu que li recorda molt a una barreja d'un còmic que es diu Esther i el seu món i uns cromos que col·leccionava de petita amb un nom... ah, sí! Sarah Kay, ho he trobat buscant en Internet. Mira com se semblen!


Sarah KayEsther y su mundo, Purita Campos
I ara ve el que volia compartir, estava cercant informació, fent de rastrejadora i...

Tinc dues notícies, et dic primer la dolenta: no hi ha peli, és mentida. I la bona, vols saber la bona? Mare meva, he donat amb la pàgina oficial de Fairy Oak! Que sí, que existeix; que no, que no està només en italià (és que l'autora és italiana), també la pots trobar en castellà.
T'explico el que té, encara que serà millor que ho vegis tu:

- T'ensenya els escenaris de Fairy Oak. Les casetes, el prat, el bosc, els arbres gegants, l'escola...

 

- Tens una descripció amb tots els detalls dels protagonistes i dels personatges de la col·lecció. També hi surt la ximple de la Scarlett Pimpernel, que em cau fatal. Però és que sempre ha d'haver-hi una nena ximple?
- També pots passejar per una de les cases. És plena de quadres amb els personatges i et fan preguntes per saber si coneixes la col·lecció.- I hi ha un diari extra de notícies de Fairy Oak, m'encanta quan surten notícies de Pervinca i Grisam, és molt tendre.I hi ha coses que en els llibres no sortien. Ah, sí! I hi ha un tràiler, que sembla més una peli de lo extensa que és, que t'explica de què va la col·lecció. Està bé per ensenyar a alguna amiga i que s'enganxi. És que m'agradaria conèixer més amigues que l'haguessin llegit, per poder comentar. Bé, de moment, t'ho comento a tu.

Estic súper orgullosa d'aquest rastreig. No sé quanta gent ho haurà descobert, però estaria ben que hi entressin moltes noies, perquè és molt, molt xulo.

Ep! Què no t'he dit on el pots trobar! És ]]>www.fairyoak.com]]> i d'allí t'obre a les pàgines amb tot això que t'explico. Si punxes en la imatge d'aquí sota, et porto directament.


]]>]]>

Si l'obres i t'agrada, deixa'm un missatge aquí.
Jo segueixo rastrejant i, ja saps, res se'm resisteix a la Xarxa.
Així que tu digues-me què t'interessa, que jo ho trobo.

Fins ara benvolgut diari.
Fins aviat benvolguts amics.
Destacamos 
El Diari d'una rastrejadora ens permet mostrar-vos tota aquesta informació que trobem en les nostres investigacions per la Xarxa, a la recerca dels millors continguts. Cada cop que seleccionem un recurs, com un llibre o un joc, cerquem tota la informació disponible i hi ha una gran quantitat que desitgem compartir amb vosaltres. Són aquells casos en què hem gaudit amb la lectura i descobrim que el llibre va molt més enllà d'aquestes dues cobertes plenes de fulls. Són aquests llibres que ens obren una porta a la imaginació i creiem que algunes d'aquestes coses hem de compartir-les amb vosaltres perquè també les conegueu. Així també vosaltres us comenceu a contagiar del neguit dels rastrejadors.

Poder gaudir de tot un món com el de Fairy Oak farà les delícies dels lectors de les històries i també cridarà l'atenció d'aquells que encara no les coneguin. Ple d'encant i màgia, el món de Fairy Oak comença en la col·lecció de llibres i es completa fora d'ells, amb eines tan útils i entretingudes com aquesta web.

Recursos relacionados