Home
Preguntes màgiques

Valoración 
0
(0 votos)

Objetivos 
Aconseguir ser el millor mag de la història responent correctament totes les preguntes.
Material 
Cartilles de preguntes i respostes descarregables i retallables, 1 dau de sis cares.
Duración 
20-25 minuts.
Inspirado en el libro 

Quizás también te interese

Resumen 
Un joc fantàstic per a ments màgiques i àgils. Converteix-te en un mag de debó. A hores d'ara ja hauries de saber que sense la teva vareta màgica i la teva capa no pots guanyar. Què comenci l'aventura amb l'ajut del teu amic Harry Potter!

El 4 de febrer vam celebrar la segona edició de la Harry Potter Book Night, una nit màgica de la saga de J.K Rowling. A Los Cuentos de Bastian som molt fans d'aquest jove mag. No ens ho podíem perdre! Per això i per afegir-nos a la celebració, hem decidit presentar-vos un magnífic joc de cartes dedicat a tots els que dia rere dia somieu amb ser un mag com Harry Potter.
 
Abans de jugar us recomanem llegir els llibres de la saga, si no ho feu és possible que perdeu (o no, potser amb l'ajut d'un encanteri pugueu guanyar...). No us oblideu de seguir rigorosament les normes del joc si no voleu quedar com a simples muggles.
 
Al final de l'explicació del joc trobareu les plantilles descarregables. Retalla-les seguint les línies discontínues i doblega les tires retallades per la meitat de manera que les preguntes et quedin davant i les respostes darrera. Ara, ja només ens queda començar a jugar.

NORMES DEL JOC

Jugadors: mínim 2.

1. Tira un dau per saber qui comença el joc.
2. Baralla les cartes de preguntes i respostes.
3. El jugador que comenci haurà de respondre i encertar el màxim de preguntes. 
4. Si encertes la pregunta podrás seguir responent noves preguntes.
5. Si t'equivoques al respondre la pregunta perdràs el torn i hauràs d'entregar una de les teves preguntes contestades correctamente al teu company.
6. Gaudeix del joc i no facis trampes. O vindrà el Qui no ha de ser nomenat!

DESCARREGA'T EL JOC

Preguntes-Màgiques-Los-Cuentos-de-BastianPreguntes-Màgiques-Los-Cuentos-de-Bastian
Opinión 
T'agradaria rebre més jocs creats pels Los Cuentos de Bastian? Deixa'ns un comentari explicant la teva experiència i ajuda'ns a millorar-los. Som capaços de fer l'inimaginable com els mags de Hogwarts.
Destacamos 
Us imagineu un món sense diversió ni fantasia? La imaginació, l'experimentació, el joc, la creativitat, la invenció, etc., són aspectes primordials per al desenvolupament i aprenentatge dels nens. Ens agrada ser diferents, disfressar-nos, compartir amb el nostre entorn la nostra peculiar forma de viure i aprendre. Ser únics i incomparables ens dóna la felicitat. Ja m'he convertit en un mag? Això depèn de tu, deixa't portar i... vola!