Home
Primers capítols: Els colors oblidats i altres relats il·lustrats

Valoración 
0
(0 votos)

Colaborador 
Objetivos 
Recuperar al nostre nen interior i rescatar el poder de la nostra imaginació per construir nous mons de fantasia.
Resumen 
Carmesina és una nena especial que un dia descobreix, gràcies a la intervenció d'un Gat Negre molt peculiar, que té un do que ha de potenciar. Sense saber-ho, gràcies a ell, Carmesina aportarà la seva nota de color a un món gris i trist. Aquesta és només la primera de quinze històries que et dibuixaran un somriure.
Opinión 
Viatja al món dels colors oblidats i descobreix com la Carmesina va portar els colors al món, entre moltes altres històries, amb personatges de conte i molta imaginació i fantasia.


]]>]]>


Destacamos 
Aquest llibre han de llegir-ho, en primera instància, els adults, per recuperar la fantasia. Gaudiu de les il·lustracions. Impregneu-vos del sentiment vital que desprèn. Després d'això, proposo que escolliu el relat que més senzill us sembli, o aquell amb el qual més identificats us hàgiu sentit, i expliqueu-ho als petits amb les vostres paraules... Relats per no perdre'ns en mons d'adults i d'absurds i perquè fem tots l'exercici de tornar... a nosaltres mateix. També ho recomanem als joves de 12 anys, perquè ja entendran que l'alegria, esperança, entusiasme, honradesa i llibertat cal mantenir-los ara i sempre.