Home
Primers capítols: Grot, el Goblin enamorat

Valoración 
0
(0 votos)

Objetivos 
Deixar-se enamorar per una història universal per gaudir petits i grans.

Quizás también te interese

Resumen 

Imagineu un monstre terrible, fètid i maleducat enamorat d'una fada magnífica i delicada. Aquesta és la història de com Grot-Grot-Krank, el goblin més dolent de la terra s'enamora perdudament d'una fada dels boscos. Només pot pensar en una cosa: conquerir el cor de la seva estimada, costi el que costi. Per aconseguir-ho, haurà de superar-se i lluitar contra tots els prejudicis que envolten a la seva espècie. Aconseguirà seduir la fada?

Una història d'amor, lluita i conquesta escrita amb molt d'humor.

Opinión 
Grot, el goblin enamorat és un d'aquests llibres que no et deixen indiferent. Una història diferent, explicada amb molt d'humor i gairebé tocant la bogeria. Un goblin, un ésser brut, pudent i lleig cau enamorat davant la bellesa i subtilesa d'una fada. Com es fixarà una preciosa fada en algú com ell? Llavors decideix fer qualsevol cosa que estigui a la seva mà per aconseguir que ella s'enamori d' ell. Però hi ha alguna cosa que ell encara ha de descobrir, alguna cosa que el fa únic. Vols descobrir-ho? 

Aquí pots llegir els primers capítols d'aquesta conquesta. A més te'ls presentem en Català, Castellà i en Francès. Així pots practicar idiomes.

I si t'agrada el que llegeixes pots comprar l'exemplar complet ...El tenim en la botiga!


]]>Grot el goblin enamorat. Primers capitols]]>]]>Grot. Francés]]>]]>Grot el goblin enamorado

]]>CATALÀ                              FRANCÈS                            CASTELLÀ
Destacamos 
Per als que gaudeixen amb còmics carregats de raó. Uns personatges horrorosos en un món horrorós que amaga alló més bonic del món, l'amor. 
Enamorar-se, lluitar contra els prejudicis i deixar-se conquerir.

L'editorial Mamut té un estil únic. Ens mostra còmics diferents. En ocasions amb llenguatge irreverent i situacions que pel seu absurd ens arrenquen un somriure.

El còmic, com a gènere literari, pot ser una molt bona opció per a aquells als quals una novel·la els pot semblar massa densa. O per aqueslls que vulguin descobrir noves formes de lectura i d'expressió.

Recursos relacionados

Segon lliurament d'aquest divertit trio d'amics. Disculpeu, però... és que no puc parar de riure... vinyeta rere vinyeta.
10,00€
0
(0 votos)