Home
Voleu conèixer l'U?

Valoración 
0
(0 votos)

Objetivos 
Desenvolupar la creativitat i la imaginació.
Material 
Retoladors, cintes, trossos de paper, cordills, botons, taps, etc. I tot allò que se t'acueixi per personalitzar i decorar el teu UNO.
Duración 
10-15 minuts.
Inspirado en el libro 

Quizás también te interese

Resumen 
T'agradaria tenir un U personalitzat? Deixa volar la teva imaginació i crea la teva pròpia manualitat. Treu l'artista que portes dins!
Opinión 
Hola, em dic U.
 
Rosa Osuna em va inventar i aparec en un llibre per primera vegada. A Los Cuentos de Bastian em van descobrir i van voler portar-me a casa. I sabeu què? Que ens vam fer grans amics i, encara millor, em van ajudar a saber qui sóc en realitat. Voleu veure què van fer amb mi i el meu germà?

UNO Rosa Osuna Thule Los Cuentos de Bastian
Aquesta manualitat està basada amb el personatge del llibre: Historia de l'U de Rosa Osuna editat per Thule.]]>
]]>


Estem guapos, oi? No us perdeu a continuació el making off. Un gran projecte fet per petits-grans personetes que es van pendre en serio donar-nos una identitat. Primer un pla i després a posar fil a l'agulla.

UNO por Los Cuentos de Bastian
Destacamos 
Deixa volar la imaginació i desprèn tota la creativitat per fer de l'U el personatges que vols. Podeu demanar un U a Los Cuentos de Bastian o crear-ne un de nou amb plastilila. Doneu-li forma, poseu-li expressió, una mica de color, vestit o pintat. A veure què se us acudeix! Ens agradarà saber-ho. Mira a les imatges quins amics més xulos té la Rosa Osuna, la seva creadora.